Wasa Gym House

Se palveleva kuntosali Vaasassa

Kiva, että löysit meidät! Mikäli Wasa Gym House on vielä kokematta, niin ei hätää. Asia on helppo korjata heti! Tilaa viikon maksuton tutustumistreeni verkosta tai poikkea arkipäivänä vastaanotossa hakemassa avain. Tulosta itsellesi valmis treeniohjelma ja poimi vinkit talteen blogista. Helppoa - eikö totta?

Perinteisen kuntosalin lisäksi meillä on toiminnallisen harjoittelun tilat ja välineet. Tilaa on yhteensä 900 neliötä ja saman lihasryhmän laitteita löytyy useita! Saman katon alla toimii myös Urheiluhieroja Janne Tikkamäki.

Huippupuitteiden lisäksi tarjoamme kannustavan ja avuliaan treeniyhteisön. Asiakaskuntamme koostuu sekä miehistä että naisista, ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta. Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta. Huoltajan seurassa voi tulla nuoremmatkin.

Omalla avaintunnisteella pääset kulkemaan aamuviiden ja iltayhdentoista välisenä aikana, viikon jokaisena päivänä! Treenata voit 23 jälkeenkin.

Valitse sinulle sopivin maksutapa ja harjoittelujakson pituus. Meiltä saat ilmaiseksi tavoitteitasi tukevan harjoitusohjelman! Vastaanoton ollessa avoinna, saatavilla on aina ammattiapua.

Treenaamaan voit tulla myös kertamaksulla, vastaanoton ollessa avoinna. Mikäli hinnastosta ei löydy juuri sinun tarpeisiin sopivaa korttia, tai teitä on kenties isompi porukka, niin ota rohkeasti yhteyttä. Meiltä löytyy myös räätälöidyt ratkaisut.

Solmimme mielellämme myös yritysten ja urheiluseurojen kanssa sopimuksia.

Hinnoittelumme on selkeä. Emme peri mitään erillisiä kuluja, vaan kaikki maksut sisältyvät esitettyihin hintoihin. Voimassa olevan hinnaston sekä kamppikset löydät täältä! Verkkokauppaan pääset tästä.

ONNEA OPISKELIJA!

Ennakoi syksyn menot ja hyödynnä nopean ostajan etu. Heinäkuun ajan kaikki opiskelijakortit -15%. Voit itse päättää kortin alkamisajankohdan.