Bookmark and Share
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Wasa Gym House blogi

Tarjoan apua salitreeneissä sekä ruokavalion muokkauksessa

Sunnuntai 13.9.2020 klo 17:27 - Mikael Kulju

Moi!

Kuten Wasa Gym Housen sivuilla jo ilmoiteltu, I´m back.

Tarjoan apua salitreeneissä sekä ruokavalion muokkauksessa.

Jos tahdot:

-apua saliharjoitteluun, olen valmis opastamaan sinua one-on-one periaatteella, eli jokainen harjoituksesi tehdään minun valvovan silmän alla. Treenaamme yhdessä koko sopimamme ajanjakson, kunne katsomme sinun olevasi ”valmis” tekemään niitä yksin.

-ohjaan aloittelijoista jo erittäin edistyneisiin harrastelijoihin. Olen ohjannut ammattiurheilijoita, SM-tason uimareita, ammattilaisnyrkkeilijöitä, kilpakehonrakentajia, juoksijoita sekä henkilöitä joiden tavoitteet ovat olleet painonpudotus ja/tai paremman kunnon sekä vahvemman, tasapainoisemman vartalon saavuttaminen. Myös vammojen rehabilitointi kuntosaliharjoittelun kautta on tuttua puuhaa. Eli treenaan porukkaa laidasta laitaan. Kokemusta löytyy monipuoliseen ja kehittävään harjoitteluun. Kaikki treenit muokataan tapauskohtaisesti sekä sen perusteella, mitä asiakas toivoo. Tuon myös esiin oman näkökulmani valmennettavani tarpeista ja siitä miten tavoitteisiin päästään. Yhdessä siis mennään. Ikäjakauma entisillä ”potilaillani” on ollut 16:a-60:tä vuotiaisiin, ikä ei ole este, eikä todellakaan hidaste. Yhdessä saamme paljon hyvää ja positiivista aikaan. Ainoa asia mitä tarvitset, on tahtoa, uskoa ja luottoa minuun ja tietenkin itseesi.

Muutama sana itsestäni:

-lähes kuusikymppinen mieshenkilö, voimaharjoittelun aloittelin 9 vuotiaana, kaupallisille saleille siirryin 15 vuotiaana treenaamaan joten saliharjoittelu on tuttua puuhaa. Olen harrastanut useita urheilulajeja; telinevoimistelua, uintia, ponnahduslautahyppyjä ja jääpalloa. Kehonrakennuksen aloittelin tosissani vajaan kahdenkymmenen vuoden iässä. Tästä harrastuksesta löytyy SM-mitaleja muutamalta vuosikymmeneltä, viimeisin vuodelta 2015, ja kuka tietää, ehkä se ei jää viimeiseksi, aika näyttää.

Olen:

-ohjaajana vaativa mutta ymmärtäväinen. Emme tule salille huilaamaan, me tulemme sinne kehittämään itseämme, tekemään itsestämme parempaa versiota fyysisesti, joka kuitenkin kulkee usein käsi kädessä henkisen hyvinvoinnin kanssa. Yritämme saada parannusta aikaiseksi joka saralla. Ketään en kuitenkaan tähän mennessä ole rampauttanut tai tappanut häneltä treeni-iloa vaikka treenattavalta paljon vaadinkin. Myös teillä on oikeus vaatia minulta ohjaajananne, kaikki tapahtuu yhteistyössä ja hyvässä hengessä.

Tässä minulta kaikki oleellinen. SIKSI PYYDÄNKIN, ETTÄ ENTISET JA NYKYISET ASIAKKAANI OLISIVAT YSTÄVÄLLISIÄ JA ANTAISIVAT OMAN ARVIONSA WGH:n SIVUILLA KAPASITEETISTANI JA KOKEMUKSISTAAN HARJOITELLA ALAISUUDESSANI. MITEN OLETTE SEN KOKENEET; TREENIT, SAAVUTETUN KEHITYKSEN, ONKO YHTEISTYÖMME VASTANNUT ODOTUKSIANNE? POSTATKAA TUNTEMUKSENNE VAIKKAPA TÄMÄN JUTUN ALLE. Näin ehkä uudet kiinnostuneet henkilöt saavat hiukan kuvaa siitä mikä heitä odottaa.

Tällä ilmoituksella toivotan uudet ja uusvanhat asiakkaat tervetulleiksi!

YHTEYSTIETONI:

Mikael Kulju

040-1299633, (jos ohjaan en vastaa, jätä silloin viesti niin otan yhteyttä) mikael.kulju@profrec.fi tai mikael.kulju@gmail.com

Huomioitavaa on myös, että en ohjaa kun Wasa Gym Housella (parhaalla mahdollisella salilla) eli salimaksu ei sisälly veloitukseen, mutta minun treenattavat saavat alennusta salikorteistaan.

HINNASTO:

Treenit ovat aina henkilökohtaisia, one-on-one periaatteella siis mennään.

  • Yksi treeni 50€
  • 10 treenin tehosessio 450€
  • 20 treenin tehosessio jossa ehditään paneutua syvemmin treenin periaatteisiin 825€
  • Lisäksi voidaan sopia esim. 3 kuukauden jaksosta, jolloin treenaamme 3-4 krt viikossa asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  • 3xviikossa 12 viikkoa (sisältää ensitapaamisen + 36 treeniä) 1500€
  • 4xviikossa 12 viikkoa (sisältää ensitapaamisen + 48 treeniä) 1900€

Myös paritreenit onnistuvat. Tällöin yksittäishinnoista 25% alennusta/valmennettava.

Kaikkiin eri vaihtoehtoihin sisältyy myös ruokavaliot plus syventyminen ravinnon sekä levon merkitykseen, niiden syihin ja seurauksiin. Kokemusta löytyy erilaisista ruokavalioista; painonpudotukseen tähtäävä, vhh- ruokavalio ja ruokavaliosta myös ruoka-aine allergikoille sekä dieeteistä aina kilpakehonrakennukseen saakka. Ainoastaan yksittäiset treenit (1kpl) ovat sellaisia, joihin tämä syventyminen ei sisälly eikä myöskään harjoitusohjelmat, jotka muissa tapauksissa muokataan asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

Kiitokset etukäteen,

Mikki   

Avainsanat: PT