Bookmark and Share
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Wasa Gym House blogi

Kesällä kuntoon

Tiistai 4.6.2019 - Janika Vilponen

Kesä, loma ja treenikärpänen!

Joskus aikaisemmin tuli itsekin ihmeteltyä, kuka hullu treenaa sisätiloissa kesällä. Mielipide vaihtui kertaheitolla, kun noin kymmenen vuotta takaperin otin erään kesäloman teemaksi kuntoilun. Ai että - siitä se kesällä ja lomalla treenaaminen alkoi, ja laajeni myös lomamatkoille.

Kannattaa kesätauon sijaan kokeilla, miltä treenaaminen kesällä tuntuu. Omalla kohdallani kokemuksesta tekee erityisen mukavan kiireettömyys, aikatauluvapaus ja hyvä olo. Mikäs sen parempaa, kuin rauhassa syöty aamiainen, pieni lenkki alle ja punttitreeni päälle! Toimii hyvin myös lomareissuilla. Kunnon startti päivään tuo euforisen olon. 

"Ja mikä parasta, hurmoksen jälkeisellä hyvällä omallatunnolla voi vaikka laiskotella loppupäivän"

Kesäloma on kiireettömyyden takia myös oiva hetki aloittaa kuntosaliharrastus. Salilla on yleensä huomattavan paljon rauhallisempaa kuin muina aikoina. Näin voi rauhassa tutustua ja ihastua uuteen lajiin.

Psst! Tarjoamme kaikille asiakkaille tavoitetta tukevan henkilökohtaisen treeniohjelman. Teemme halutessasi myös vaihtoehtoisen ohjelman, jolla voit treenata vaikka kotona, matkoilla tai kesämökillä, ilman kuntosalilaitteita.

Tervetuloa kaikki kesätreenaajat Wasa Gym Houselle! 

Kunnollista kesää ja hyviä treenejä toivotellen,

-Janika

kkk.jpg

Avainsanat: kesä, treenit, kuntoilu