Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Henkilökohtainen palvelu

Tiesithän, että Wasa Gym Housen hintoihin sisältyy maksuttomat treeniohjelmat ja opastus - tukemaan juuri sinun tavoitteitasi

Käytännön esimerkki tyypillisestä tilanteesta on seuraava: Meille tulee asiakas, joka on ottanut itseään niskasta kiinni ja päättänyt aloittaa taas pitkästä aikaa kuntoilun. Asiakas tarvitsee konkreettiset ohjeet, miten lähteä liikkeelle.

Treeniohjeiden lisäksi muokkaamme usein myös asiakkaan ruokailutottumukset tukemaan toivottua muutosmatkaa. Pyrimme aina siihen, että elämä ei olisi jatkossa pelkkää seitä ja sekavihanneksia. Kukaan ei jaksa elää loppuelämäänsä kilpaurheilijan ruokavaliolla. Alkuun tuloksia tuleekin usein jo sillä, että ruokailut rytmitetään uudelleen. Vaihdetaan ruoka-aineet terveellisempiin versioihin (esim. makkara vähemmän kaloriseen makkaraan) ja lisätään veden juontia.

Ja kun vauhtiin päästään, niin tulokset motivoivat ja "nälkä kasvaa syödessä". Kun homma alkaa jossain kohtaa junnaamaan paikoillaan, niin silloin joko treenejä tai ruokailutottumuksia säädetään. Helppoa - eikö totta?

Timo Vilponen on pudottanut elämänsä aikana pelkästään omaa painoaan yhteensä yli 350 kg. Jos siihen lasketaan vielä kaikkien asiakkaiden kadotetut kilot - yli parinkymmenen vuoden ajalta - puhutaankin jo ihan älyttömästä määrästä kokemusta ja tietotaitoa.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntija-apua aina vastaanoton aukioloaikoina. Käy rohkeasti kysymässä neuvoja ja vinkkejä!