Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Wasa Gym House - se palveleva kuntosali Vaasassa

Tervetuloa peremmälle tutustumaan tarjontaan! WGH on liikuttanut vaasalaisia jo vuodesta 2007 lähtien.

Meillä ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Tarjoamme kaikille uusille asiakkaille viikon ilmaisen kokeilujakson. Tilaa viikon maksuton tutustumistreeni TÄSTÄ tai poikkea arkipäivänä vastaanotossa hakemassa avain. Tulosta itsellesi valmis treeniohjelma TÄSTÄ ja poimi vinkit talteen Wasa Gym Housen blogista.

Kuntosalin lisäksi meillä on toiminnallisen harjoittelun tilat ja välineet. Tilaa on yhteensä 900 neliötä ja saman lihasryhmän laitteita löytyy useita!

Huippupuitteiden lisäksi tarjoamme kannustavan ja avuliaan treeniyhteisön. Asiakaskuntamme koostuu sekä miehistä että naisista, ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta. Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta. Huoltajan seurassa voi tulla nuoremmatkin.

Omalla avaintunnisteella pääset kulkemaan aamuviiden ja iltayhdentoista välisenä aikana, viikon jokaisena päivänä! Treenata voit 23 jälkeenkin.
Valitse sinulle sopivin maksutapa ja harjoittelujakson pituus. Treenaamaan voit tulla myös kertamaksulla. Kertakäynti on ostettavissa kätevästi myös TÄSTÄ.


Hinnoittelumme on selkeä. Emme peri mitään erillisiä kuluja, vaan kaikki maksut sisältyvät esitettyihin hintoihin. Voimassa olevan hinnaston sekä kuukausittain vaihtuvat kamppikset löydät TÄSTÄ!

Tutustu kattaviin maksuttomiin Wasa Gym Housen tarjoamiin palveluihin TÄSTÄ.