Kuntosali rautaisella ammattitaidolla!

Wasa Gym House on kodikas sali huippulaitteilla. Perinteisen salitreenin ohessa meillä voi harrastaa toiminnallista harjoittelua, vaikkapa moukaroimalla lekalla traktorin rengasta. Meillä ei tarvitse jonottaa - tilaa salilla on yhteensä 900 neliötä ja saman lihasryhmän laitteita löytyy useita!

Kuntosalikortteja joustavilla sopimuksilla!
Hinnoittelumme perustuu siihen, että sitoutuminen pidemmälle ajanjaksolle on aina kannattavin vaihtoehto. Valitse sinulle sopivin maksutapa ja harjoittelujakson pituus, meiltä saat harjoitusohjeet ja opastuksen laitteisiin! Treenaamaan voit tulla myös kertamaksulla, vastaanoton aukioloaikojen puitteissa. Tarjolla myös viikon tutustumistreenit uusille asiakkaille ilmaiseksi. Tule ja hae avaintunniste vastaanotosta!
Auki vuoden jokaisena päivänä!
Omalla avaintunnisteella pääset kulkemaan aamuviiden ja iltayhdentoista välisenä aikana, viikon jokaisena päivänä! Treenata voit 23 jälkeenkin. 

Vastaanoton ollessa avoinna, paikalla on aina ammattitaitoinen henkilökunta, vastailemassa sinua askarruttaviin kysymyksiin sekä opastamassa laitteiden kanssa.

Salin tiloissa toimii myös urheiluhieroja Janne Tikkamäki.
http://www.jannetikkamaki.com/

Emme peri erillistä liittymis- tai avainkorttimaksua, kaikki maksut sisältyvät meillä kuntosalikorttien hintoihin!

 
Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin kuntoilijat, sukupuoleen tai ikään katsomatta!
Kaikki voimassa olevat kampanjat löydät täältä!